Heartbeat

Monday, February 6, 2012

DHN Company Trip 2012: Jalan-Jalan Melaka Lagi


Tahun ni DHN company trip ke A Famosa Melaka.




Konvoi beramai ramai dari DHN pukul 11am sampai A Famosa 5pm. Lamanyer perjalanan....macam balik kampung plak..sebab singgah banyak tempat. Check-in di Condo D'Savoy. 


1st day tak de apa buat. Malam mandi kolam, lepak & borak2 sampai pagi. 2nd day pun acara free and easy so hentam la nak buat aktiviti apa pun...


Pagi-pagi pegi tengok jualan krafttangan & barangan tempatan kat gerai tepi jalan Simpang Ampat sebelum  sarapan.














Seterusnya...dulu dah pernah ke water world & safari, so kali ni nak ke Pantai Klebang tengok kapal selam!









1 comment:

  1. Selamat cuti ! Boleh kunjungi A Famosa Resort di Melaka lain kali :) 5* villa 827

    www.villafamosaresort.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...